Saturday, October 6, 2012

Dalam Pantang Pun Sempat Buat Kek..

Assalamualaikum...

weeeee...~~~
Selamat pagi semua..
mata Gadis kelat-kelat lagi ni..
sbb Darwisy 2 jam skali bangun nak susu..
jadi mama nyer ni layankan je anak teruna sorang ni..
hihihi...

Tapi dalam sibuk Gadis berpantang ni..
sempat lagi buat kek batik..
mane tak nyer, mood nak masak nak buat kuih sbb kembali aktif mcm sebelum mengandung dulu..
time mengandung je jadi malas..
hihihi..

nasib baik la proses nyer sekejap je..
jadi sementara Darwisy tido cepat-cepat pegi dapur..hihihi..
buat nyer pun tak susah..
Gadis buat pun berpandukan resepi yang Gadis search kat google..

taaa daaa..
dah siap utk dimakan...
^_^

k laa..
see u olss next entry...
=)


10 comments:

Syima Syaz said...

sedapppp...tp buay ms skrg tk blh mkn sb sakit gigi...huk huk

adnil linda said...

Tyme pntg boleh mkn ke?kalo boleh nk buat jugak la...hehehe

Lea Isnawi said...

kek batik, sedapnya.....

~ NANA ~ said...

alahaiii rajinnye u

Nurul Husna said...

Pandai Gadis masak...xpe2...untung2 baby dpt ibu yg rajin masak neh...hehe

Gadis said...

@Nurul Husna

xdel apandai sangat..
biase2 jek..hihihi..

Insyaallah..amin...=)

Gadis said...

@~ NANA ~

rajin skit je nana..hhihihi

Gadis said...

@Lea Isnawi

meh rasa..hihihi

Gadis said...

@adnil linda

rasenyer x melibatkan telur kot..
tu yang Gadis pun makan jek..hihihi

Gadis said...

@Syima Syaz

alahai..
kesiannyer..
xper tunggu gigi dah ok boleh makan...nyummy...=)