Wednesday, January 2, 2013

Sudah Berpindah

Assalamualaikum...
Dah lama rasa tak update blog...
maka mmg macam agak berhabuk skit la...

Alhamdullillah segalanya selesai...
urusan perpindahan Gadis sekeluarga semuanya berjalan dengan lancar...
aminnn...
memang cabaran betul la kan mengemas bila ade anak kecik ni...
ade je ragamnyer bile kiter nak mengemas...
mmg letih la..
tapi bila nak betul2 mengemas time Darwisy tido malam...
memang dengan cepatnyer mamanyer ni mengemas...
letik wooooo....
Sebenarnya hari Ahad husben Gadis yang bawak barang nak pindah dari Serendah ke Pekan Pahang...
Gadis, husben hantar balik JB...
so maknenyer sekarang Gadis berada di Johor selama sebulan..
In Shaa Allah..

Mula-mula Gadis memang nak ikut husben sekali..
tapi atas nasihat husben...sowh tinggal JB sekejap..
sbb Darwisy kecik lagi..
dengan habuk nyer lain..
jadi lain pulak..
so isterinyer ni patuh pada nasihat suami..
^_^

Darwisy suka la balik JB..
asyik berjalan je ngan atok & grandma nyer..

 Barang yang dah siap Gadis packing..
letih wooo...

 Segala almari kat dapur & tong gas skali GAdis bawak pegi depan..
senang..



Hari Gadis pindah..
nasib baik muat lori 1tan..
bajet takut tak muat je...

Gadis takde waktu ni..
sbb dah balik JB..
husben yang sent gambar ni..

Banyak kenangan kat rumah ni walaupun rumah sewa..

Mase on the way nak pegi Pahang..
lori tayar pancit plak..
dengan ujan nyer...
Alhamdullillah tak de apa-apa...
^_^

k la..
see u olss next entry..
^_^


8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah~

abah khalisha said...

Mmg meletihkan..Ak pernah rasa

Ayu azmir said...

da berpindah rumah baru ye... walau penat tapi pasti seronok... selamat berkenalan dengan jiran jira baru, suasana baru... semua yang baru lah..

Taty Hasbi said...

wah kak,dh pindah ye...Slmt brpindah..hehehe...Byk jgk eyh brg akak..tringat plak ngan sorg hosmet msa dia pindah aritu.Byk gak la brg dia. Hehehe...

http://tatyhasbi.blogspot.com

~ NANA ~ said...

pindah rumah baru ek? bestnya!
tapi bab mengemas tu mmg letih la kn? hehe

Siti Nursyamimi said...

welcome to Pahang dear.. :)

mynameismy said...

Ala tak sempat nak jumpa darwiysh.. huhu dok berjiran tp xpnh jumpe kan..
Anyway slmt berpindah... duk JB sebulan tak rindu kat ayahnye ke huhu

Aty_Fared said...

Penat kn nk pindah...ngn ank kecik..akak skrg ngh ngemas2...haiihh....