Monday, September 30, 2013

Header Baru

Assalamualaikum...

Selamat Pagi wahai jenjiran...
sebelum pegi keje pagi ni..
Gadis update skit..

Cuti yang lepas kononnyer nak pegi baby fair..
tak sempat nak pegi nye..
dengan kete husben rosak..
so kiter jalan mana yang termampu je la..
hihihi...

so,tetibe ringan lak mulut ni ckp ngan adik Gadis tolong buatkan header yang baru..
Alhamdullillah dah siap dah..
Gadis buat yang simple dimple je..
malas nak pening pening kepala..
kiranya yang mane termampu dier buat je la...

bila dah siap..
adik Gadis terus mintak upah..
'Along belanja nasi goreng ayam,boleh?'
hihihi..
xde hal la..


Amacam jiran-jiran ok x?

k la..
see u olls next entry ye..
nak pegi keje dah ni..
daaaaa

^_^

7 comments:

Mila Ahmad said...

Cantik ada rama-rama gitu.

Mila Ahmad said...

Cantik ada rama-rama gitu.

Rose Azadir said...

As Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

nurul husna said...

Gadis... follow husna tau...

http://permatahusna.blogspot.com/

izfanora said...

simple pun lawa gile.. huhu..

Rafydahouse said...

Salam. jom join GA first sy.
http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

ladysara84 said...

cantik...nice blog jugak...bestnya..ada adik yg pandai design :)

nantii follow sy k..
www.ladysara84.blogspot.com