Crosstitch yang ke 2            

Crosstitch yang ke 2

Assalamualaikum...

wahhh
lega rasanya bila crosstitch lagi satu dah siap...
rasa sangat puas bila dah siap...
cuma nak cari bingkai nye tu payah skit..
husband kata nak tolong  buat kan untuk Gadis..
kita tunggu bila masanya yang husband akan tolong buat kan...
huhuhu...

ini la dia hasil yang kedua..

"Bismillahirrahmanirrahim''

kalau dah buat benda ni memang akan dok mengadap benda ni je kan...
huhuhu..
yang penting Gadis rasa dapat release kan tension bila buat cross stitch ni...
^_^

k la..
Gadis nak pegi cari pattern yang cantik cantik lagi..

p/s : ada jiran jiran Gadis yang nak join Gadis buat cross stitch ni?
jommm...

Post a Comment

4 Comments

  1. rajin nye..tp best jugak buat kan..bole buat hiasan dkt rmh handmade..xpyah beli n lg meaningful..

    ReplyDelete
  2. Blogwalking sambil baca entri. :)

    Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

    ReplyDelete
  3. gigih tul menyulam..tangan berseni

    ReplyDelete
  4. gigih tul menyulam..tangan berseni

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging