INGATKAN SELAMA NI TAKDE ORANG RUPANYA '' I IS JAKUN ''            

INGATKAN SELAMA NI TAKDE ORANG RUPANYA '' I IS JAKUN ''

Ain pun tak tahu la kenapa terjadi begini.

Mula mula jadi blogger dulu takdelah sejakun ni tau tak.

Tapi semenjak menjak anak 3 ni urat tu macam lemau nak bersambung balik,

bukan ke sepatutnya dah lama patut sambung.

hahahaha..

tak jumpa tempat penyambung urat kot. Sengal !

HAAAA TU LA SEBAB NAMA NYA JAKUN !!!

Korang tau tak selama ni punya la sedih konon nya dok tulis entry macam cakap sorang sorang tau tak.

Tapi jari ini gigih juga updated entry walaupun entry sendu.

Sebab dulu kalau type entry tu,walaupun entry tak bape nak best pun ada juga la selit sorang dok berborak mengomen.

Sekali hari ni jari tu dok nak kaji balik apa pasal orang tak nak tegur aku ni kan, dok terfikir bosan ke aku? sombong ke aku? poyo ke aku? tapi memang poyo + sewel pun.

Dan dan tergerak nak tekan link comment tu, sekali rupanya ramai yang dok komen kat setiap entry Ain tau takkkkk.

INGATKAN SELAMA NI TAKDE ORANG RUPANYA '' I IS JAKUN '' SELAMA NI TAKDE ORANG RUPANYA JAKUN

Lebih lebih lagi geng JDT Blogger, terharu yang amat macam amik anugerah atas pentas tau tak.

Yang memang follow story Ain selama ni pun ada yang comment.

Masyaallah maaf kan daku ya buat kalian semua, lepas ni Ain dah pandai dah tengok comment korang.

hahahaha...

Takde emoticon sedih plak nak letak kat sini..tah tah ada,Ain yang tak tau..hahahaha

Ya Allah betapa JAKUN nya yang Ain rasa hari ni.

Mesti tengah gelakkan??

hahahahaha..

Takpelahh gelak je,,hari ni je Ain benarkan tau.

I is malu..lariiii

Ok Bye

 

Post a Comment

4 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging