JOM TRANSFORM POKOK BANANA !!!!            

JOM TRANSFORM POKOK BANANA !!!!

 Salam Syawal Ke 5

Syawal ke 4 hari tu Mak Ain datang rumah untuk beraya.Tapi tak lebih dari yang ditetapkan ok.

Selipar masih berada dalam keadaan terkawal..hahahah

So dalam urusan melawat anaknya yang sorang ni, tiba tiba terdetik mak Ain nak transform pokok Banana Ain tahun lepas. Kira terjadinya pokok banana ni waktu PKP 1.0 tahun lepas.


Nak transform jadi pokok apa pulak ni kan?

Asal pokok ni semuanya dari Kedai Eco, nilai 1 pokok ni tak sampai RM60 kalau tak silap.

Masa sibuk nak raya hari tu gigih Ain pergi survey harga pokok ni. Sekali bila tengok harga haaaa kauuuu..RM2++.++

Menggigil nak keluar duit dari poket semata mata daun plastik itu.

Agaknya mak dengar anak nya bercerita teringin nak kan pokok tu, agaknya terdetik terus nak tolong tranform pokok banana Ain tu.


Demi kasih sayang itu, gigih mak buat.


Sekali bila dah di transform haaaaaaa jadi pokok Sky Bird. 

WOW !!!! 

Happy giler dapat pokok mahal tapi hasil dari pokok lama.

Selamat poket..hahahaah..


Tangan Ain tak kreatif macam tangan mak, tapi kreatif nya dekat bahagian lain.

hahahaha.

So korang yang teringin sangat nak kan pokok sky bird tu boleh start misi mencari daun pokok banana tu.

JIMAT !!!!!

Post a Comment

2 Comments

  1. dasyatt dia punya transform tuuhh .. kite ponn x kreatif sgt🤪 kreatif tangh mulut ye kot.. bykk bebel hahhaaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la...mulut memang kreatif tapi kalau buat sendiri takut tak jadi pokok tapi jadi semak..auto jungle book..hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging