Tuesday, August 16, 2011

Majlis Pertunangan ku yang dah lepas..


Salam Ramadhan ke 16..
Alhamdullillah..
yang pasti pagi ni perot Gadis dh bunyi lagu dangdut dh ni..
sbb terlepas bangun sahur..
hmmmm..
x per dugaan berpuase kan..

so pagi ni Gadis nak citer pasal majlis bertunang Gadis yang dh berhabuk dh ..
lagi 3 bulan lebih nak kahwin..
barulah terhegeh2 nak citer pasal majlis bertunang..
( malu-malu)
tapi x perla..
Gadis cume nak flash back je..

orang kate mengimbau kenangan tu seronok tau..
baru la ader rase sedih, gembira, seronok n macam2 lagi la..
jadi pengalaman pun ye jugak..

xde aper yang Gadis nak flash back..
cume gambar2 je yang ader..
jommm..ikut Gadis..

*
*
*
*
*
*
*








Time ni Gadis berisi..huhuhu

oPPsss...si Kembang ni pun nak bertunang yer...hihihi 

Mak n Ayah Gadis bersanding lagi sekali...hihihi

Bunga Rampai..suke bau nyer..wangi.... 



Rewang kecil-kecilan.. 
Mak Gadis n Gadis masak sehari sebelum majlis..
hihihi..

Tetamu..


Alhamdullillah semua berjalan dengan lancar sempurna..
tapi yang paling best Gadis pakai bulumata palsu yang Gadis rase dh mcm burung kasawari..
hahahah..
beratnyer hai mata..
hihihi..
klakor la pulak..

hantaran 11 dulang berbalas 15 dulang dari pihak perempuan..
nak upload gambr hantarn x larat rasenyer..
nnti kalau Gadis ader mase Gadis review la..
dah nak kahwin dah..
sibuk hantaran nak kahwin  plak dh ni..
hihihi..

k la..
see u olls next entry..
^_^

14 comments:

hanizan said...

meriahnya majlis Gadis...comel jer kucing tu..geram la..hani mmg suka sgt kat kucing :-)

kaklong said...

SUKE nyer....mcm tak sabar la kak long knduri besar nnt kan>? ;)

Allya Syahirah Riff said...

congrats. bila nak kahwin lak? heee

Aisyah Ahmad said...

ala gadis tak tujuk pic gadis pun..hehehe

~ NANA ~ said...

eh mcm pernh tgk pic ni kat fb...kita fren rupanye...kekeke

Gadis said...

@hanizan

xdela hanizan...

biase2 je tu..=)

suke kucing juga yer..kucing Gadis mmg suke expose kan diri tu..=)

Gadis said...

@kaklong

suke kaklong yer..
hihihi...

mmg x sabar dh ni kaklong...(mood gatal lak..)=)

Gadis said...

@Allya Syahirah Riff

mekasih yer...

insyaallah dalam tahun ni jugak..bulan 11..=)

Gadis said...

@Aisyah Ahmad

hehehe...

malu la nak tunjuk pic Gadis..
hihihi

Gadis said...

@~ NANA ~

dah lame dh kiter jadi fren dalam fb tu..

tapi gadis hanya jadi pemerhati je..
hihihi..=)

Fariza said...

cantiknya :)

Gadis said...

@Fariza

mekasih yer..=)

cIk PikA said...

congrate!!! hehehe.. sonok nye da tunang.. :)

Gadis said...

@cIk PikA

mekasih yer...

hihihi...=)