Thursday, December 15, 2011

Pencarian Langsir Rumah

Assalamualaikum...

yeeehuuuu jiran-jiran....
semenjak 2 menjak ni Gadis update entry 2 kali dalam 1 hari..
dulu 1 hari 1 entry...
hihihi...

xper la kan..

Gadis pegi Jakel kononnyer nak tengok-tengok je langsir kat situ...
skali kalau orang perempuan dah sampai tempat-tempat macam tu memang rambang mata..
semua nak...hihihi..
murah pulak tu...=)
Gadis nak beli langsir untuk rumah yang akan Gadis tinggal ngan hasben nnti..
Alhamdullillah..

jalan punya jalan...pilih punya pilih...
Gadis berkenan kat 3 kain ni..
tapi terpaksa pilih satu je..
tak boleh tamak-tamak...
^_^

 mak Gadis tarik kain yang warna oren tu...
tapi Gadis tengok yang warna hitam sebelah tu...
nampak eksklusif
^_^

 Gadis berkenan yang warna merah tu...
tapi tak tau la kenapa tak amik yang tu..
=)

last-last Gadis pilih warna ni...
cantik kalau dah jadi langsir nnti...=)
warna oren...

 balik rumah mak Gadis terus jahitkan langsir tu..
^_^

dan langsir dah siap dalam masa setengah jam sahaja...
hebat kan mak Gadis...
'Super Mak ' la katakan...
^_^

p/s : hasben call dan dier kata nak balik jb esok...yaahooo...
opsss...terover plak...
=D

k la ...
see u olls next entry...

11 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh bestnye mak jahitkan! mmg kelasss la kalo blh siapkn dlm masa stengah jam...hehe

nia said...

cantik. kita suke!

cik gold said...

syok la reti jahit sendiri...cik gold ni pegang mesin pon x penah.hehe

Gadis said...

@~ NANA ~

hihihi...

tu la..senang bila dah siap...=)

Gadis said...

@nia

mekasih yer...=)

Gadis said...

@cik gold

same la ngan Gadis..
mmg x reti jahit sendiri pun...=)

nazirah said...

hehehe.. bestnye mak gadis pndi jahet lngsir huhu cntik kaler oren tu tp kte kenankt merah tu la huhu

Gadis said...

@nazirah

hihihi...

berkenan warna merah jugak yer..
same la kiter...=)

nurmujahidah said...

salaam,, check this entry out please,, kalau join mana-mana daripada 5 benda ni daripada blog muja (bukan akan join),, gitau kat comment k,, t muja review blog awk,, muja follow :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html

maszull said...

assalamualaikum gadis...hepi anniversery 1st month ye lalalalala...hehehehe...:)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

mekasih yer...hihihi =)