Monday, December 12, 2011

Selamat Hari Lahir Buat Suamiku

Assalamualaikum...

Selamat Tengah hari jiran-jiran Gadis semua...
^_^

Hari ni Gadis nak update entry pasal bezday..
bezday sape??
bezday husben Gadis yang tercinta...
^_^

Gadis tak boleh nak celebrate sama-sama ngan husben Gadis sbb sebenarnya kami pasangan PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh)..huhuhu...
sedihnyer...

Ada orang kata kisah kami ni unik..
sbb kami berkenalan dari darjah 3 di sekolah agama Melaka...
hihihi..
Kadang-kadang buat Gadis tersenyum bila terkenangkan time kecik-kecik dulu...
nak tau kisah kami x?
klik link ni..
(KLIK)
^_^


'' Selamat Hari Lahir Sayang....''
Semoga panjang umur , sentiasa dimurahkan rezeki, semoga hubungan kiter bahagia hingga akhir hayat...dan di kurniakan zuriat yang soleh dan solehah...
Aminnn...



14 comments:

Lea Isnawi said...

ala PJJ ke kak?

sedihnya...terpaksa menahan rindu je ari2 kan

hehehe

~ NANA ~ said...

kesiannye...xpe, nnti dia blk blh celebrate sama2 k :)

maszull said...

assalamualaikum gadis...Aminnnn mudah2an yer...:)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

aminnn...=)

Gadis said...

@~ NANA ~

okeyh nana...

^_^

Gadis said...

@Lea Isnawi

ek em la lea...

xper..rindu sentiasa...=)

izah :) said...

amin..moga kekal hingga ke anak cucu..:)

iedchan said...

sekolah melaka katne..heheh..sweet nye..heppy besday kat hubby u..btw i folo u k..:P

Gadis said...

@iedchan

sekolah rendah kat bachang n bandar hilir...

sekolah menengah kat tengkera...=)

thanks ye dear...=)

Gadis said...

@izah :)

aminnnn....=)

Lynn said...

Nak jumpa dah pon..relax2..:D

L.e.e.z.a said...

ulooo PJJ ke kak =( sian akak, xpe nnt leh wat suprise utk hubby tak kantoi ;p btw, semoga akak kekal bahagia =)

Gadis said...

@L.e.e.z.a

haah la...
tu la nnti nak buat surprise...hihi

thanks yer...=)

Gadis said...

@Lynn

ehem2..=)