Tuesday, May 15, 2012

Sedapnyer Sundae Caramel Mcd Ni...

Selamat Petang...

Gadis ni hari ni banyak plak update entry...
hihihi..

tapi tengah dok blogwalking tetibe dalam kepala ni nak makan ni..
memula pikir tekak Gadis kot..
skali tengok asyik dok terpikir je ni...
itu maknenyer anak mama la ni yang nak mkn ...
kan kan kan...
mama nyer lagi menguatkan papa...
hihihi..

sedapnyerrr...
^_^
rase caramel tu kan rase inti ceklat cadbury..
sedappppp....


Gadis nak makan sundae caramel Mcd ni..
hari tu dah makan..
ni nak makan lagi..
kene kenyit-kenyit mata ngan husben ni..
kihkihkih...

ok la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : dah eksited cari nama untuk baby..^_^

10 comments:

fifitiez said...

tak manis sangat ek? sy suka yg chocolate sundae tu.tapi nak makan rasa cam bersalah pulak.takut paras gula naik..hehe..

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,nmpk sedap

ekin pon dah sedia nama utk baby
dua2 gender
spare...hehehe

maszull said...

assalamualaikum along ...wah sedapnya...:)

Lea Isnawi said...

wahhh teringin nk rasaaa'


kempunana eskrim lak

cheQmOomOo said...

org pun da rs smlm..sbb tgk blog gadis la..yela..rs mcm isi gula2 cadburry :)

Gadis said...

@cheQmOomOo

wahhh...
cepat2 dier pegi merasa yer...
sedapkan..nyummyyy...^_^

Gadis said...

@Lea Isnawi

pegi cari cepat2..
nnti air liur meleleh plak kang..hihihi

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam..
try la...
mmg sedap..=)

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

mmg sedap..
tapi x leh mkn slalu..
nnti naik berat mendadak plak kang..
hihihi...

owh ye ke ekin..
kalau mcm tu Gadis pun nak spare jugak la..
hihihi

Gadis said...

@fifitiez

time nak mkn tu gaul skali..
nnti manis nyer kurang..

kalau nak jamah skit jek..
bagi merasa..hihihi