Tuesday, February 4, 2020

Review : Cotton Polo Shirt by Boxy.my



Kelmarin dapat 1 parcel. Macam agak terkejut juga la sebab macam tak sangka yang Ain akan dapat parcel dari boxy.my secepat ni
Boxy.my adalah antara online shop yang ada di Malaysia
Dalam hati cepat nya sampai
Betul la dia kata fast shipping
Kalau dah dapat parcel tu memang eksited sungguh nak buka kan


Dapat sehelai microfibre Polo Shirt warna blue black.
Biasalah kita kalau beli baju ni memang tangan tu mesti nak rasa material kain kan
Betul tak?
Tapi kali ni 1st time rasa material nya memang tersangat la best kain nya
Jahitan nya kemas
Pakai time tengah terik panas pun rasa sangat sangat selesa



Pilihan size L, dan bila Mr Macho sarung je,memang cantik terletak kat bahu
Material nya tak panas,sangat selesa & yang paling penting tak melekat untuk kegunaan seharian.
Cuaca di Malaysia sekarang ni panas terik melampau bila sampai tengah hari.

Harganya memang sangat la tak sangka
Sebab murah sangat
Tak padan dengan kualiti

Mr Macho dah sibuk suruh beli lagi t shirt ni
Boleh bawak pergi kerja
Mana nak dapat t shirt cotton yang bawah RM20 tapi selesa nya macam pakai t shirt mahal.
Pilihan warna yang pelbagai buat pengguna rasa seronok nak pilih.


Nak cotton t shirt short sleeve,
Cotton t shirt long sleeve,
Microfiber short sleeve & long sleeve
Dengan harga yang sangat berpatutan memang sesuai untuk dijadikan baju family day atau team building

Berita gembira ! Sekarang ada promosi dari boxy.my
Untuk korang yang pertama kali shopping kat sini akan dapat kupon discount RM10.
Dah la shopping baju kat kat murah dapat pula kupon discount
Memang super berbaloi la kan


Kalau nak tengok pilihan baju korang
Boleh klik


No comments: